PIZZERIA BURGUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Burgum. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 1:38 Ik zat net op de fiets om naar huis. Ik dacht ze komen niet meer. Ik begrijp rond1800 dat het druk is maar noet rond 0000. VEEL TE LAAT .
19 nov 2022 om 21:23 Prima eten en bezorging.
19 nov 2022 om 21:07 Eten koud
19 nov 2022 om 20:22 Top voldoende. En heerlijk
12 nov 2022 om 20:27 Eten heerlijk, maar wachten duurt lang als je trek hebt.
5 nov 2022 om 0:46 De pizza was weer heerlijk en de bezorg tijd was maar 45 minuten helemaal top
23 okt 2022 om 19:48 Bezorging iets later dan gepland
23 okt 2022 om 19:37 Het eten is hier okay, maar helaas inmiddels 4x op rij ruim 1,5 uur op de bestelling moeten wachten. Heel irritant met 3 kinderen die ook graag willen eten. Voor ons was dit de laatste keer dat we hier besteld hebben.
23 okt 2022 om 18:39 Het was weer lekker alleen was de bodem nu dunner snap het alleen bij de shoarma vond ik dat wel jammer want dat word de bodem niet heel lekker van
22 okt 2022 om 20:15 Dit was voor ons de eerste keer shoarma. Het rook vies en smaakte ook vies. Het is niet zoals wij het gewend zijn. De saus was erg dun en uit het bakje in de tas gelopen. De pizza's vinden we altijd erg lekker. Bezorging is prima.
20 okt 2022 om 19:41 Twee pizza’s besteld, beiden aangebrand en lauw toen ze eindelijk kwamen. De smaak was, om de verbrande rand heen, gelukkig prima.
1 okt 2022 om 19:36 Heel aardige bezorger en superlekkere pizza.